torsdag 26. april 2012

Stoffrester ble til puff på badet

Badet vårt er egentlig ganske mørkt , i forskjellige grånyanser. Derfor kan en med fordel spreke det opp med litt farver. Anki er glad i sterke farver, derfor ble en lappepuff med flere spreke farver, ett friskt nytt innslag på vårt bad. Selvfølgelig måtte det jo gå galt når jeg skulle igang med mitt prosjekt... Arg... Min svakhet , om jeg skal se det fra den siden, er at når ett prosjekt er på gang så kan det ikke vente. Det må gjennomføres med en gang. Derfor var gode råd dyre da min gamle symaskin (som jeg kjøpte brukt for 26 år siden) streika etter første søm. Arg..Arg.. Arg..Jeg fikk det til på ett vis, selv om sømmene nok ikke vil være særlig sterke, men puffen kom sammen, selv om farvene ikke ble helt der de skulle være, og noe ble stiftet og noe ble sydd for hånd Og sånn ble den:


Vil samtidig vise dere ett nydelig lite fuglebur jeg fikk som takk for hjelpen fordi jeg hjalp ei dame i jobbsammenheng. Den koser seg så fint på ei herlig kirsebærgren på badet vårt.
Snart hælg folkens. Gledings! Ha ei super helg alle mann!
Klem Anki

6 kommentarer:

 1. Ja du får no gjort ting i en fei og du mor! Syns puffen ble kjempefin jeg!:)

  SvarSlett
 2. Flinka d:)Puffen ble kjempefin og en skikkelig fargeklatt på badet.
  Ha en fin start på hælga
  klem sissel

  SvarSlett
 3. Jag har tyvärr flyttat min blogg.
  Hoppas att du kan följa med.
  Kram
  Hanna

  SvarSlett
 4. Puffen ble jo veldig fin likevel ds, og gjorde seg veldig godt hos dere :-) nydelig fuglebur også :-)

  Ang telemark og husbygging så flørter vi veeldig med tanken. Høres absolutt gøy ut ;-)
  Det er mye som skal på plass først da, så vi får bare håpe ;-) må krangle litt med landbrukskontoret i Telemark da, som ikke er samarbeidavkjølt, da veien ned til gården må endres Noe :-)
  Mye greier, men vi får bare håpe ;-)

  Ha en fin helg, kjære Anki!

  Klemmer

  SvarSlett
 5. Så fint med et friskt innslag på badet. Utrolig irriterende når maskinen streiker og man bare MÅ ha noe ferdig. Kjenner følelsen. Puffen ble ihvertfall kjempefin. Herlig fuglehus også :-)

  Ha en fin uke!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 6. Hei på deg!! Måte smile litt over frustrasjonen din, vet akkurat hvor irriterende det er når ting går galt... Min maskin ble kjøpt for over 20 år siden, har gått som ei klokke i alle år, men i det siste har den streiket rett som det er!!
  Nå har jeg hatt den til overhaling, men har ikke sydd siden da.
  Puffen ble superfin!!!

  Klem

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)