søndag 4. september 2011

NIBs Utfordring HØST

Skogen skinner av høstens herlige farver, vi plukker og sanker, får det i hus og det er KOS. De deiligste smaker av frukt fra egen have, bær og sopp fra skogen. Tusener av levende lys tennes innomhus og det er KOS. Jeg savner ikke høsten før den kommer, men når den er der så er den helt alright. Nå har vi mange måneder å kose oss inne:)


 Med ønske om ei ny fin uke til alle interiørbloggere.
Klem Anki

7 kommentarer:

 1. Så gott allt ser ut.
  Ha en fin söndagskväll!
  Kram
  Hanna

  SvarSlett
 2. Fine bilder fulle av høststemning:)
  Klem Gitte

  SvarSlett
 3. Takk for kommentar inne hos meg:) Skikkelig stemningsfulle bilder du har tatt. Masse stearinlys og kos = høst på sitt beste:) Lykke til i utfordringen:)

  Linda

  SvarSlett
 4. Masse flotte og stemningsfulle bilder her ja! Jeg har ikke helt godtatt høsten ennå, så her er interiørbildet uforandret:) Men det må vel snart settes noen nye høstplanter ute nå ja ser jeg på trappa:) litt trøtte etter sommern de som er der nå gitt:)
  Ellers så er det skriving, skriving og atter skriving på timeplanen her da vettu, så får nøye meg med å se på koselige bilder inne hos deg frem til 15. september tror jeg...:)

  SvarSlett
 5. Hei. Her Har jeg ikke vært før:)så bra du la igjen hilsen så jeg fant deg:))) nå Skal jeg myse inne hos deg i den fine bloggen din! Ha en fin fin uke:)

  SvarSlett
 6. Så flotte høstinspirasjon bilder hos deg:)
  Ja,utrolig så fort sommern har gått og plutselig så er vi inn i den mørkeste årstiden igjen..Men da er det jo kos å være innendørs, min favorittårstid :)
  Håper alt er bra med deg, Anki
  Ha en fin ny uke
  klem

  SvarSlett
 7. Så mye deilig dere har høstet både i egen hage og på tur i skog og mark ser jeg. Vi har for første gang hatt masse plommer i hagen som vi har kost oss med, men jeg skulle gjerne hatt MANGE flere frukttrær. Koselig høststemning i stua di :-)

  Klem
  Netta

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)