onsdag 7. september 2011

Nå må vi leve på minnene!

Minner om en sommer...
Sol og gode tempraturer. Bare føtter, tynne klær, hytteturer, sitte på brygga og kjenne på vannet, hoppe i vannet. Kvelder med ett glass rosevin, på verandaen. Pynte ut, havearbeid, sykle på brygga å ta en øl. Akk som jeg elsker sommeren!!!!
 Hvorfor i all verden måtte Storken "miste" ned meg i ett land som kroppen  min ikke liker????
Javel Stork! Nå bor jeg jo i Norge og må forholde meg til det!!!
Høstøvelsene kan jeg greie. Hvordan var de igjen? Jo, fine farver i skog og mark, mangt å hente inn fra naturen, innetider med tente lys, pynte inne, mimre om en fin sommmer som har vært, se på bilder, lage fotoalbum, male, bake, reise...(må bare gjenta disse positive ord om høsten mange nok ganger inne i mitt hode, så skal jeg nok greie  å være glad i høsten, håper den blir lang, slik at jeg ikke trenger å starte "øvingen" om vinteren på leeenge, leenge)
Hvis det bare ikke hadde vært for denne reumatismen, så hadde alt dette VÆRET vi har i Norge vært lettere å takle, men når det river og sliter så i en gammel skrott, kan en undre seg om det virkelig er her en skal fortsette å bo??
Hadde det ikke vært for at jeg har verdens fineste jobb, to flotte barn, masse venner og foreldrene mine i dette land, ja da hadde jeg nok dratt for lenge siden.....

Ja ja, jeg får vel bli her i noen år til..
Men så var det disse "vinterøvelsene", da! De trenger jeg virkelig hjelp til! Er det noen som kan hjelpe med med å finne masse positive ord om vinter???? (selv om det er lenge til) (jeg trenger å starte øvingen tidlig , skal jeg greie denne oppgaven!!
I mens så går no dagan...
Mye å glede seg til.... Nå skal jeg to dager på Park hotel. Bo på hotell i egen by, litt rart, men nødvendig når en skal på nettverksamling!
Ha en fin høstdag jenter!
Klem Anki

3 kommentarer:

 1. Velkommen i klubben av feilplasserte storkebarn,hi,hi!!
  Kjenner det på kroppen jeg og dette begredelige været vårt gjør det ikke bedre!
  Men nå putrer kaffen,og gulrotkake i kjøleskapet,,,,kan kose oss litt!!!!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 2. Jeg er hedersmedlem i samme klubb og mitt tilfelle er ikke bare like tullete som ditt, men mitt er dumt i tilegg! Jeg gifter meg med en mann fra Asia`s varme vind.... og vi bor i Nord Trøndelag.... skjønner u` ? Jeg tror nok at jeg ikke bare er raumatisk, men må vel også ha en aldri så liten hjerneskade tror jeg.... vrææææl!

  Og om vinteren er det bare en ting å si:
  /&%¤#¤%/&()/)((//&/%%&##""¤"#¤/&=(?)=?`/)%%&#¤##¤&!"#¤&(/&%&(/(())((=)/&/¤#"¤%&=()=(/)%&/&¤(&?=/(?()%&#/#¤/&%)(/=?)`?=`=?()/&%#"#¤%&/()=?=)(/&%¤##¤%&/()=?`?=)(/&%¤"#¤%&/()=?`!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Så det så!

  Klem til deg fra meg :)

  SvarSlett
 3. Ser inte heller fram emot vintern... Här i södra Sverige har vi haft två långa kalla snöiga vintrar nu - inte min grej! Man får tända en härlig brasa, tända ljus, krypa ner under favoritfilten och mysa! Kram!

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)