fredag 15. juli 2011

"Ny stue" med nytt trekk til sofaen
For første gang i mitt 45 årige liv har jeg kjøpt noe blått til huset. Det har liksom vært min mamma som har stått for det blå hos oss.Jeg har stort sett stått for farvene lilla og rosa. Men den siste tiden har jeg, av en eller annen merkelig grunn, begynt å bli så glad i blått.
Fant blå vatt tepper på prinsess, som jeg i første omgang bruker på vrangen, blir jeg lei av de, snur jeg dem. Den andre siden har mere lappepreg. Vil jeg ikke ha de i sofaen, kan jeg bruke de som sengeteppe. Altså, vel anvendte penger;)

De blå putene har jeg jo allerede til verandaen, når det regner ute bruker jeg de inne og når solen skinner, sitter vi jo ute, da trenger vi ikke putene inne. Også en lur måte å unngå å kjøpe enda en putekasse på;)


En blå duk, ett blått fat og en blå fløtemugge fikk også bli med hjem. (50% på kremmerhuset)


Ha en fin, "blå lørdag" mine kjære snille gode bloggevenniner.
Klem Anki

7 kommentarer:

 1. Kjempefint!
  Er så gøy å variere med farger og mønster, blir jo nesten en helt ny stue:)
  Ha en deilig lørdag!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 2. Så flott med blått, jeg forbinder blått og hvitt med sommer, og har kjøpt endel blått og hvitt opp gkjennom årene. Sofaen ble superfin med teppet, og nydelige arrangementer på bordet, sølv, blomster og lys, kan ikke bli bedre. Jeg pleier også å ta inneputene ut i finvær, og nå har jeg endelig fått tak over yndlingsplassen min i hagen, så det gjør ikke noe om det kommer en skur. Vil ikke ødelegge inneputene, det holder at uteputene får gjennomgå iblandt;) Ha en fortsatt fin helg, god klem :)

  SvarSlett
 3. Jeg er også helt blå for tiden.... og aldri vært det... kanskje man må igjennom et fargespekter i løpet av livet? :) Stua di er nydelig da, uansett farve :)

  SvarSlett
 4. Vilken trevlig blogg, kikar snart in igen.

  Klem/M

  SvarSlett
 5. Det ble knallfint i stua di!!
  Jeg elsker blått,men er rosa og!!
  Ønsker deg en herlig søndag!
  Goe klem fra sol

  SvarSlett
 6. Jeg er heller egentlig ingen blå person, men det sniker seg stadig inn noe blått her også. Det teppet var kjempelekkert og med de flotte tingene fra Kremmerhuset ble det sommerlig og lekkert hos deg :-)

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 7. Oi så koselig da!!:) Skulle jo nesten tro mormor hadde sneket seg inn en sen fredagskveld og rosa-desinfisert....:)

  Her går det i blått OG rosa så har dere begge i hjertet!♡

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)