fredag 24. juni 2011

Herlige sankthansaften

Jeg er stor fan av sankthansfeiringen!
Helt siden jeg var liten jente har dette med feiring av midtsommer  vært en stor dag. Etter at jeg gjorde Vestfolding av meg for 11 år siden, har ikke akkurat feiringen av denne dagen blitt noe mindre. I Sandefjord er vi i tillegg velsignet med en ekstra fridag dagen etter sankthans. (Sandefjord er visstnok den eneste kommunen i Norge som praktiserer dette. Ikke er det meg imot)
Årets sankthansfeiring ble derimot feiret i Telemark, nærmere bestemt på hytta i Kragerø. Var jammen ikke ille med sankthansfeiring i Kragerø heller nei;)
Med god mat, god drikke og ikke minst gode venner ble dagen helt fantastisk. I JUST LOVE IT:)

Bål ved sjøen hører jo  selvfølgelig også sankthans til:)
Takk for en herlig tur min kjære samboer og gode venner!
Gla i dere!
Klem Anki

4 kommentarer:

 1. Ser ut til at dere hadde en superfin feiring.
  Her ble det ikke noe feiring etter som ryggen slo helt klikk hos meg etter vaskedagen jeg hadde..Måtte bare roe ned og det ble å holde seg innendørs å fyre i vedovnen..for fy så kaldt det er for tiden. Skulle tro det var høst allerede.
  Men det går bedre med ryggen igjen idag..ukrutt vettu:))
  Ha ei kjempefin helg
  klem

  SvarSlett
 2. Så flott tradisjon dere har.
  Her er det ikke tradisjon for og feire santhans.

  Klem

  SvarSlett
 3. St. Hans er en kjempekoselig kveld og som du så er det stor stas med denne feiringen hjemme hos oss. Været var absolutt på vår side så alle storkoste seg. Det ser ut som om dere hadde en super feiring dere også. Kjempekoselig med stort bål i vannkanten sammen med gode venner. Vi avsluttet kvelden litt tidlig, men sånn er det når man har små barn, da er det kvelden når klokken drar seg mot 21 :-)

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 4. Ååååå så koselig:))) Sukk...

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)