tirsdag 3. mai 2011

Under pæretreet!!

Har vist disse turkise møblene før. Fikk mange gode tips om male de eller ikke male??!!Det er så utrolig mye annet som må males ute i år, derfor
 har jeg, foreløpig endt opp med å la de være som de er. De har imidlertid fått ny plass, i haven, under det vakre pæretreet!


To biesamlere og en lykt har fått plass i treet.
Når tempraturen stiger og det blir mere utesitting på verandaen, kommer det nok flere lykter i treet.Se så vakre pelargonier jeg fikk av kollegaene mine. Heldige meg!
I dag er det kaldt i Sandefjord, krysser fingerene for at kulda ikke dreper det jeg har sådd i grønnsaksbedet.
I morgen er det Oslo og sykehustur igjen. Tenker det blir en liten tur innom Ikea med det samme!
Ha en fin kveld.
Klem Anki

3 kommentarer:

 1. Så nydelig plass under pæretreet, vakkert med lyktene i treet. Jeg har drept noen blomster allerede ved å sette dem for tidlig ut, men de kan lett erstattes. God tur på IKEA, klem:)

  SvarSlett
 2. Hei :)

  For et herlig bord. syns der er skikkelig sommerlig og fint med turkis.
  Herlig med lykter i treet. Vi har et STORT eiketre som sambo vil sage ned, men jeg nekter. Syns det er så koselig med et stort tre i hagen. Tror jeg også må henge opp noen lykter, det må være utrolig fint om kvelden når du tenner lys i dem :)

  Herlig blogg du har !

  Ha en fin fin tirsdagskveld.

  Henriette

  SvarSlett
 3. Bra at du valgte å beholde disse som de er, skjønn farge :) Så koselig det ble med de lyktene i treet. Ja, dere kan vel ikke ha finværet HELE tiden heller :)) Noe må vi som bor her få også...Har vært fint med sol hele dagen,men kjempekald nordavind. Har vært ute i loungen å kost meg å faktisk fått litt brunfarge i det siste..og det behøvdes for å si det mildt:)
  Ikke noen blomster ute enda her nei,for om natta er det på null grader..
  Klem sissel

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)