søndag 15. april 2012

NYDELIG med Baccalao i gode venners lag

I går var det duket for fest i  "Huset i Bakken".
Vi setter stor pris på å stelle til fest med god mat og drikke i gode venners lag. I går var det bacalao på menyen. Jeg vil gjerne dele oppskriften på Bacalao med dere:
2 båter hvitløk grovhakkes
2 løk hakkes
1 rød paprika
1 lite glass sorte oliven deles
evt litt chili, alt dette surres i olivenolje, ha i to bokser knuste hermetiske tomater over dette, krydre med pepper, litt salt og 1 ss sukker
Bakkalaofisken deles i biter, poteter skjæres i skiver
"tomatsaus" legges først i bunnen på en kasterolle, legg så lagvis med fisk, poteter og saus.
Putre under lokk til poteten er ferdig kokt. Nytes med hvitløksbaguetter og rødvin:)


Lykke til med oppskriften.
Ha ei fin ny uke
KLem Anki

5 kommentarer:

  1. Dette har jeg alltid hatt lyst til å prøve, men har ennå ikke begitt meg ut på dette ennå... kanskje jeg skal det allikevel?? Ser jo så godt ut!

    Utrolig koselig påskebord under her!!:))

    Klem janne:))

    SvarSlett
  2. Bare innom for å ønske deg en herlig start på uka!
    Klem Gitte

    SvarSlett
  3. Baccalao en av mine favorittretter og min mor lager verdens beste. Jeg kan tenke meg det ble en koselig kveld med så deilig mat og god drikke til :-)

    Ha en fin søndagskveld!

    Klem
    Netta

    SvarSlett
  4. Jeg visste ikke at jeg syntes baccalao var helt fantastisk godt før jeg spiste det for et par uekr siden!!! Men mmmmm det er nydelig!!! Og oppskriften din så ganske lik ut som den vi fikk servert, så regner med det ble knall!!!:)

    SvarSlett
  5. Hei og tusen takk for hyggelig kommentar i anledning dagen vår... Baccalao er sååå godt.
    Ønsker deg fine vårdager med masse sol...klem

    SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)