lørdag 21. april 2012

ITS CEEP THE DOCTOR AWAY

Tenkte jeg ville vise dere min aller nyeste  investering. Hvis dette viser seg å hjelpe meg slik jeg er blitt lovet, vil det være en billig og god investering i fremtidig helse.....
 Så vi får nå se...
Etter 26 år med reumatisme  og smerter i kroppen, utprøving av ex antall skumle medisiner, som ofte har gitt hjelp, men som har gitt minst like mange ekle bivirkninger, andre har gitt allergier, utprøving av naturmedisiner og kapsler av alle slag, homepati m.m,Ja det jeg ikke har prøvd finnes knapt. Nå prøves det noe nytt atter en gang..
Men som REMA1000 reklamen sier. "DET ENKLE ER OFTE DET BESTE"... Vi  får nå se, krysse fingrene og håpe på det beste.Å kutte ut medisinene helt går nok ikke, men til tross for legens anbefaling om å fortsette, har jeg nå sett meg nødt til å kutte ut den som knakk immunforsvaret mitt sønder og sammen. Så nå er gode råd dyre. Nå er det trening, trening og atter trening, i tillegg fyller jeg kroppen propp full av vitaminer og antioxidanter, i form av helt NATURLIGE råvarer...
Jeg har valgt råvarer som  har sterk betennelsesdempende effekt.
Dagens morgendrink består av 2epler, en stangselleri, en bit ingefær, en bit jordskokk, en rødbette og en kivi.
Det ser bedre ut en hva det høres ut.. Og smaker helt fortreffelig!


2 glass helsedrikk hver dag, så får vi se om det gir effekt etterhvert....
Ha en super lørdag mine venner.
Klem Anki

2 kommentarer:

 1. Det så jo helt fantastisk ut!! Mange snakker om grønn drink til frokost, men jeg må si jeg synes din så rett og slett mye bedre ut!! For inspirasjon til annen god og gjennomsunn mat anbefaler jeg ta en titt på den bloggen her:
  http://mjuuugly.blogg.no/

  SvarSlett
 2. Wow, dette hørtes virkelig ut som en vitaminbombe Anki. Leit å høre at du sliter med helsa, men det høres ut som om du er ved godt mot og jobber hardt for å holde sykdommen i sjakk. Jeg har stor tro på at et sunt kosthold gjør underverker for kroppen så keep ut the good work ;-)

  Ha en fortsatt fin helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)