søndag 12. februar 2012

Sommerfugl i vinterland!

Etter å ha sett "Vi møtes igjen" , med Vinnies versjon av sommerfugl i vinterland er jeg blitt hekta på den låta... Halfdan sivertsen er igjen henta frem fra støvet... Hva passer bedre da enn å vise frem min nye duk, med en sommerfugl, som ennå lever i vinterland, men som flyr mot vår!!
Da jeg bestilte varer på jotex.no måtte minstebestillingen være på 200 kr, derfor slengte jeg med i bestillingen en meter av dette lekre sommerfuglstoffet. Jeg klipte og mixet og sydde det over på en limegrønn , linduk jeg hadde i skapet fra før.


Ha en fin morsdag i solen!
Klem Anki

4 kommentarer:

 1. Har helt dilla på den låta jeg også!! :)

  Trenger litt hjelp og blest om dagens innlegg jeg, som jeg anser for veldig viktig og ikke minst en liten motvekt til fjas og tull som jeg ofte lander på, men som egentlig ikke er det som engasjerer meg mest i det daglige. Dagens innlegg derimot engasjerer meg veldig og vi trenger å lese flere slike innlegg; oftere! :)

  Så les innlegget inne hos meg og MEN NOE :)
  Takk!

  SvarSlett
 2. Heisann:)
  Nydelig låt...og lekker duk:)

  Klem Marianne

  SvarSlett
 3. Jeg har faktisk enda ikke fått hørt hele den låta, det er jo bare skammelig. Jeg skal skjerpe meg og sørge for å få hørt den i nærmeste fremtid :-) Herlig vårlig duk du har laget, det stoffet var utrolig fint.

  Ha en fin kveld!

  Klem
  Netta

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)