torsdag 16. februar 2012

Polkadotter og Kakskiv:)

I dag ble det en liten tur til Larvik og Sinclair. Vareutsalgs salget var ferdig, men jeg fikk snikt meg inn en liten tur, og ba vær så snill om å få lov å kjøpe disse herlige spisebrikkene til 20 kr per stykk:KUPP igjen!  Kjekt  for late husmødre med disse brikkene en kan bruke på begge sider. Når den ene siden er skitten , snur jeg den bare og vips så har jeg en helt ny og ubrukt side, denne har striper på sin andre side.

I dag vart det kakskiv te meddag gitt!
Godt det å!
Klem Anki

4 kommentarer:

 1. For en herlig feiring dere hadde i går og jeg er helt enig med deg i at man må nyte mens man lever!!! Så ut på kortet som at du er gift med en svensk? :)) Og JA!! Du må stikke innom bloggen i morgen for konkurransen kommer til å passe deg perfekt som snart skal åpne sommerhytta! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for koselig melding. Ja vi har det fint i lag vi to. Mannen min er født og oppvokst i Stockholm men med norske foreldre, og er veldig opptatt av at han er norsk, men etter nesten 50 år i ett land blir du nok preget av det landet,han skulle egetlig bare jobbe ett par år i Norge, men kjærligheten ville det annerledes så nå blir han her med meg:) Jeg er spent på å se innom i morgen.
   Klem Anki

   Slett
 2. Åh, så fint å se at du endelig har blogget igjen!
  Jeg var litt bekymret, så måtte høre med tante om alt var bra med deg! :-)
  Var Thailand bra? :-))

  Håper du har der bra!

  Stor klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Snille gode Trinemor! Bekymret for meg du da! Så koselig at du har omsorg for meg:) Tok bare litt tid å komme igang med blogging igjen etter alle inntrykkene fra en helt annen kultur enn vår. Men vi har hatt det helt fantastisk, har ikke blogga om turen vår, men kanskje jeg finner noen bilder og gir andre litt Thailandsinspirasjon en dag, ble jo så inspirert av din tur. Hils tante fra meg. Go klem
   Anki

   Slett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)