fredag 25. november 2011

Noen ganger har jeg verdens beste jobb, andre dager er som denne....

Det er en lykke å ha en jobb en er fornøyd med: Det er jeg stort sett.!!!Treffe forventningsfulle og stolte foreldre i en helt unik situasjon, nemlig som nybakte foreldre. Treffe barn, på helsestasjon, i skoler . Gode samarbeidspartnere i systemene omkring. Gode kolegaer, og alt er bare lykke, og en kan tenke "jeg skal være helsesøster i 100 år til":)

Andre dager er en ikke like fornøyd hverken med samarbeidspartnere , kollegaer eller folk en treffer på sin vei. Samspill mellom mennesker er en interressant greie!!! Hvordan du virker på meg når jeg sier og gjør sånn , og omvendt. På disse dagene kan en ta seg i å tenke, hvorfor jobber jeg ikke som gartner, eller interiørarkitekt ???

(her er jeg ikke helsesøster, bare tante, og kan kose så mye jeg vil, det er herlig det!)

Det er da en må hoppe ett skritt tilbake og se på det en var fornøyd med i går. Legge fokus på de gyldne øyeblikkkene, med de herlige barna og foreldrene, de supre samarbeidspartnerene og for ikke å snakke om de herlige kolegaene.  Øyeblikk som i går, da jeg feks avsluttet ett foreldre og barn kurs, hvor jeg til min store overaskelse  fikk denne nydelige bukketten , med disse oppmuntrende og fine ord. Slike gullkorn gjør det verdt å fortsette som helsesøster! Akk det er ikke så verst å være helsesøster alikevel<3
Ett lite hjertesukk som hjalp meg på en frustrasjonsfredag.

Er det flere som har det sånn som meg mht jobben innimellom?
Ha en fin fredag.
Klem Anki

8 kommentarer:

 1. Det er viktig å fokusere på de dagene som gir oss potivit energi istedenfor de dagene der all energi bare dras ut av oss. Det er ikke alltid så lett og da er det ekstra stas å få så herlige tilbakemeldinger sammen med nydelige blomster. Dere helsesøstre gjør en fantastisk jobb så oppmerksomheten var absolutt velfortjent :-)

  Ha en herlig helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 2. Du gjør en viktig jobb! :-)
  Derfor synes jeg det er koselig at du fikk en så koselig bukett og gode ord. Vel fortjent!! :)

  Ha en nydelig adventshelg, skjønne Anki!

  Stor klem

  SvarSlett
 3. Å så hyggelig å få en sånn tilbakemelding.Det varmer godt.
  Riktig god advents helg til deg også

  SvarSlett
 4. Heisann:)
  Så herlig jobb du har, og så flott tilbakemelding du har fått...det varmer vil jeg tro:)

  Ønsker deg og dine en riktig så fin 1. adventshelg:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 5. Så koselig da mor! Jeg er sikker på at du gjøren fantastisk jobb, selv på de dårlige dagene!! Her er hyttetur byttet ut med inneliv og eksamenslesing....blæsj!! Berit herjer for fullt i trøndelag. Og nei, det er ikke mormor!:)

  God helg!!!

  SvarSlett
 6. Jeg skjønner godt hva du mener, men som du sier sånn vil det vel være når en jobber med folk.
  Men de aller fleste er posetive, men det er rart hvordan en liten sur kommentar kan nesten ødelegge en hel dag.
  Sikker på at du gjør en kjempebra jobb.
  Tydelig folk setter pris på deg,når du får så fine blomster:-)
  Ha ei fin advendshelg:-)
  Klem Synnøve

  SvarSlett
 7. Jeg tror alle har gode dager, endabedre dager og noe ikke så gode dag er på jobb. Sånn er da engang livet, vi kan ikke styre hvem vi møter i løpet av en arbeidsdag, og noen ganger er ikke dagen den beste... Men heldigvis er disse dagene i fåtall. Det er de gode dagene som er hverdagen, og det er herlig å få lov til å ha den jobben jeg har:)

  Håper du får en strålende arbeidsuke, søte du!

  Klem Gitte

  SvarSlett
 8. Så flott tilbakemelding du fekk! Og du har så rett; ein må fokusere på dei positive dagane og opplevingane, når ting ikkje går heilt som ein vil. Eg hadde ein slik dag i går, eg var så sint og irritert på folk som rett og slett oppfører seg dumt og tullete. Men så minte eg meg sjølv på at dette ikkje var min feil, og at andre vaksne faktisk tek sine eigne valg...

  Ynskjer deg ei flott ny veke,
  med masse positivitet!

  Adventsklem,
  Elin :)

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)