mandag 21. november 2011

Dette blir nok den eneste juleforberedelse her i år!

Sukk! kjenner at det er både greit og ikke greit, valget vi har tatt om å reise avgårde til Thailand i jula. Jeg er jo sååå julemenneske, så på mange vis passer det meg absolutt ikke å reise avgårde. Har skikkelig problem med å måtte "stå over" alt som har med jul å gjøre i år....
Men med en kropp full av gikt, var jula den eneste tiden vi kunne reise for å få til 3 uker i varmen. 3 uker kan fort gjøre veldig godt for en sliten skrott. Så da får jeg vel finne meg i å lukke øynene for jul.
Julekortproduksjon har jeg iallefall fått gjort, slik at vi en hilsen kan sende til venner og kjente.


Ha ei fin førjulstid kjære bloggevenner!
NB! En ny følger igjen! Blir like glad hver gang! Tusen takk!
Klem Anki

3 kommentarer:

 1. Mange koselige julekort der ja:) Jeg skal til Trondheim å ha litt juleverksted med Benedicte i morra så det blir nok kos....har også en morsom bloggenyhet å fortelle men må vente litt.....:)

  SvarSlett
 2. Åh det høres jo deilig ut da. Jeg kunne ha stått over hele jula hvis jeg dro i god tid før og kom hjem etter at alle julesaker var pakket bort hos folk. Blir godt til deg dette. Blir en lang vinter og kulda setter inn i januar. Har lyst til India jeg. Kanskje etter jul......ja hvis jeg vinner i lotta altså hi hi.
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 3. åh det høres bare fint ut egentlig, jeg tror at når du først er der så glemmer du julen hjemme!
  For to år siden var jeg på Kanariøyene til jul, og det var egentlig bare deilig. Håper det blir sånn for deg og :D
  god tirsdag.

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)