onsdag 10. august 2011

Fremdeles litt sommer igjen på verandaen!

Etter to fine uker med varme og herlige sommertempraturer, ser det ut til at høsten er kommet til Sandefjord. Jeg håper og krysser fingrene , på at det fremdeles kan bli noen varme dager. Men varme kvelder er vi nok definitivt ferdig med. Det er veldig synd. Fordi denne plassen ble en fin kveldsplass, når vi fikk satt opp markise og en ny levegg. Har nesten ikke fått nytt uteplassen hjemme  i sommer, fordi vi var bortreist mens det var godvær. Bonusbarnet på 25 skulle passe blomstene mens vi var borte, det gikk som det måtte gå, bare "rester" igjen når vi kom hjem. Etter å ha klippet , vannet,klippet og vannet er de kommet seg litt (selv om det er bare halvparten som lever) Måtte forevige siste rest før høsten setter inn for fullt.
Kjekt med en levegg, hvor en kan henge mere stasj.(som dattera sa om sin mor en gang: "du e itj akkurat minimalistisk du nei mamma"! Det hadde hun så evig rett i, bare kul umulig for en som er så glad i småting og stasj å være det!) Fant også dette herlige skiltet i Kragerø. Sinkring fra gjennestad gartneri. En søt liten lykt kan skimtes tv(mannen vet jeg er glad i stasj, så han kom hjem med tre slike søte lykter fra mester grønn (de sees litt bedre på de andre bildene)
Jeg ønsker så veldig flere varme kvelder på denne herlige plassen!
Akkurat nå er det varmt og godt i godstolen i stua!
Ha en fin kveld kjære venner!
Klem
Anki

4 kommentarer:

  1. Jag älskar dig, och jag älskar allt ditt stasj!
    :-)

    SvarSlett
  2. Fin plass med fin pynt :) Skjønner godt at du har lyst til å sitte der.

    Jeg håper vi fortsatt kan få noen fine, solfylte dager. Det er enda bare begynnelsen av august :)

    SvarSlett
  3. For en utrolig koselig uteplass ! Det har vært kaldt siste dagene, men jeg håper og tror at det kommer noen fine varme dager etter dette også :-)

    Ønsker deg en fiiin helg !
    Klem, Nostalgia

    SvarSlett
  4. Hei!!
    Ja, det er litt rart nå og tenke på at jeg skal begynne på skole. Driver å forbereder meg litt! Siste dag på jobb..
    Så utrolig fin uteplass!!:)

    SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)