torsdag 7. juli 2011

NIBs utfordring: Vårt sommerparadis

Vårt sommerparadis, er utvilsomt på hytta, ei lita øy i Kragerøskjærgården. Ei enkel hytte, uten vann, uten strøm, med utedo, egen brygge=KOSELIG=MYSIG (som min mann sier)
Der eksisterer ingen TV, ingen PC, bare fred og ro og tid til hverandre...
Om i overkant av ei uke, pakker vi sekken og drar til hytta for å feriere i 14 dager. Håper på masse sol, bading, fiske og litt besøk. Uansett så ska vi kos oss, som vi sier på trøndersk.
Mitt bidrag til Nibs utfordring blir derfor noen stemningsbilder fra vakre Ærø:

Nå kan ferien snart begynne, og da vil jeg også ha litt bedre helse!
Ønsker alle en fin ferie!
Klem
Anki

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg:) For ett herlig sted,her må det være fantastisk å tilbringe sommeren:)Tenkte å vise litt fra vår hytte også(så sant været er med meg og får tatt noen bra bilder):)

  Ha en fin kveld:)

  Klem Jeanette

  SvarSlett
 2. Å, for et nydelig sted dere har. Her kan jeg tenke meg dere koser dere glugg ihjel med senkede skuldre og ro i sinnet. Så deilig å kunne nyte dagene uten alle mulige elektroniske duppeditter, da får man virkelig tid til å kose seg sammen :-)

  Ønsker deg en herlig ferie!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 3. Det er fantastisk vakkert - og det er lenge siden jeg har vært i Kragerø-skjærgården. Jeg er fra Statheller, så jeg har vært der litt og jeg er helt enig - det er et paradis :)

  SvarSlett
 4. Hyggelig med kommentar fra deg, vi bor her hele året. Kjøpte det i 2003, ville ut av byen. Savner byen også, men sånn er det nå. Det er fantastisk her nå, det er vinteren også. Kragerøskjærgården er nyydelig, og sikkert litt mer stabilt vær enn her i vest. Hilsen Eli

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)