lørdag 9. juli 2011

Amatørkunstneren slår til!

Det er sommer det er sol og det er ferie...(ihvertfall om en uke)
Sommeren gir inspirasjon til å være kunstnerisk. Herlig er det når en kan stå ute på verandaen, suge til seg alt av sommerlige inntrykk, farver, lukter og ja kjærlighet;)
Mine sommerbilder bærer preg av dette, ikke sant?! Noen vil kanskje si, det var da "vel" mye farver, andre bare elsker disse farvene. Uten å nevne navn, men jeg vet om noen bloggere som har bygd opp hele sitt interiør omkring nettopp disse friske sommerfargene. Jeg selv er iallefall veldig glad i de.
Mange har spurt meg om jeg selger bildene mine. Tidligere har jeg vært beskjeden og sagt at jeg ikke er flink nok, men nå har jeg fått så mange etterspørsler på bilder, så jeg har bestemt meg for å bare hoppe i det. Derfor er dette ett par av en rekke bilder som jeg vil legge ut for salg. Så gjenstår det å se om noen vil ha bilder fra en amatørkunstner da;)Jeg bruker endel decophage i bildene mine. Her har jeg brukt en herlig og beskrivende serviett, som viser hva som må til for å holde hjertet stort og levende(det synes kanskje ikke helt på bildet, men det er en mann og en dame som vanner på hver sin side av hjertet)Herlig ikke sant!
 Dette er litt "roligere i farvene", men det kommer ikke godt nok frem pga alt omkring det. For dere som har fulgt meg en stund, så har jeg vel nevnt min forkjærlighet for hjerter. Dette bærer bildene mine preg av.

Hvis formen tilsier det, så skal det produseres ett nytt bilde i dag.
Må jo ha noen før jeg kan stille de ut;)
Ha en fin og kunstnerisk dag der ute!
Klem Anki

5 kommentarer:

 1. Så flink du er! Jeg maler også men har ikke hatt roen til å male så mye egentlig nå etter at jeg ble småbarnsmor på gammeldagan igjen :)

  Jeg maler litt mer abstrakt som regel jeg da :)

  Bildene dine er kjempefine! Skal du lage deg eplabutikk eller?

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder du maler.
  Tok meg i og se meg rundt i stua,for og se om jeg har plass til et bildet til:)
  Hjerter er jeg også glad i.

  Klem Synnøve fra Synnøvesheim

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder du maler! Ser gjerne mer av disse:) For en flott utestue du har, nydelige blomster og interiør, god klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Virkelig skjønne de bildene du lager :)
  Blir spennende å se flere etter hvert..
  Flink er du iallefall, så stå på..
  Håper formen din er blitt bedre, for skjønner at du sliter mye..
  Har vært en tøff tid hittil for min del også. og skal nå utredes for en muskelsykdom..synes det er skummelt,men uansett så blir det en god ting å få visshet i hva som gjør at en er så syk hele tiden. For det er nok kanskje ikke bare den reumatismen som gjør det.

  Ønsker deg en fortsatt God sommer:)

  Her har det regnet og tordnet som værst idag..ser ikke ut til å bli noen skikkelig sommer...Trasig !

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)