onsdag 15. juni 2011

Mista lysten!

Så var det altså min tur! Ser det er flere av dere som innimellom mister lysten....
Nå har det altså skjedd meg..
Av ulike årsaker har en, innimellom mer el mindre lyst til å blogge . Overskudd er nok ett nøkkelord i så henseende. Når for mange andre ting opptar tankene, er det ikke lenger like stort rom for kreative sider. Derfor jenter , "parkerer" jeg bloggingen for en stund..
Håper jeg kommer sterkere tilbake om ikke lenge!!

Mitt siste innlegg er fra utedoen på hytta!
 Selv om jeg ikke akkurat elsker slike utedo, får en vel gjøre ett tappert forsøk på å gjøre det beste ut av det!!!

 Her er det ikke innlagt hverken strøm eller vann nei, men vi får da vaska oss! Er ikke svigermors gamle vaskestell vakkert?
 Med ferske roseblader kan en, med godviljen til, kjenne enn annen eim enn skitt;)
  Ska jo ikke være særlig eksklusivt på ett slikt sted, derfor funka gamle ukeblader fint som tapet;)
(synd æ gikk tom for tægnæstifta)
 Uten strøm, ingen symaskin. Men fant ett gammelt dynetrekk som jeg sprettet to hull i på sidene, og vips, en gardin forbi den gamle,stygge hylla som rommer bensinkanner, bark,grillkull og annet uestetisk materiale.
Håper det blir litt koseligere å sette seg ned på denne "skitplassen" neste gang:)

Ønsker dere alle en riktig god sommer.
Klem Anki

7 kommentarer:

 1. Ja.... vi mister lysten sånn innimellom alle sammen... men plutselig tar du deg i å tenke "oi... det der er bloggbart" og så logger du deg automatisk på igjen vettu :) I alle fall håper jeg det :) Ha fine sommerdager!

  SvarSlett
 2. Takk, trodde det bare var meg hehe! Jeg har det på samme måte innimellom, åså får jeg så dårlig samvittighet av å ikke blogge... men er jo verre med dårlige innlegg hehe. Kos deg med en velfortjent pause!:)

  Klem fra Ellen Louise

  SvarSlett
 3. Skjønner deg godt. Det er ikke alltid man finner noe å blogg om, og da er det for gjort å miste litt gnisten.så er samvittigheten der for at en ikke blogger, og da kan det være fort gjort å bare finne på noe. Men...plutselig er du tilbake igjen. Sommeren kan jo være litt fri for blogging. Håper du kommer igjen.

  Jorunn

  SvarSlett
 4. Hei på deg!
  For en koselig,flott og spennende blogg du har :) Synd at jeg ikke har funnet deg før!
  Ønsker deg en god sommer- og håper å "se deg igjen" !
  Beste hilsen Britt

  SvarSlett
 5. Ja, man mister helt lysten av og til. Blogging er et overskluddsfenomen, og skal være av lyst og ikke et press. Gleder meg til du kommer tilbake, klem fra meg:)

  SvarSlett
 6. Å nå ble jeg lei meg men håper du får lyst til å ta fatt om ikke alt for lenge.Min store glede etter hytteturene er å gå inn på din blogg å finne masse glede og inspirasjon.Men du må jo også få fri.Savner deg mye!nattaklem fra mamsen

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)