mandag 6. juni 2011

Gaver fra Afrika

Endelig er min søte datter hjemme fra sin praksis i Afrika. Gleden var stor i helgen når hun og samboeren tok fatt på den lange kjøreturen fra Stjørdal, for å besøke sin "gamle mor". Fire fine dager fikk vi sammen før de måtte tilbake til sine plikter oppe i Trøndelagen igjen. Blir så tungt og trist når de er dratt.
Snille jenta mi, hadde tatt med fine gaver hjem til mor!
Se hva jeg fikk:
 En skikkelig forundringspakke med masse artige saker:)Tøffe jenta mi, besteg Killimanjaro mens hun var der nede. Visstnok en enorm fysisk utfordring og en enda enormere opplevelse. Kilimanjarokaffe innpakket i Afrikansk tøy. (kommer aldri ha råd til å åpne denne kaffepakken nei)
Fint rosa smykke, lagd av avispapir. (bebiene på helsestasjonen i dag ble helt fasinert av det)Tøfft armbånd i treverk. Krydder fra Zanzibar. I tillegg hadde hun tatt med fint armbånd av elefanthale og T-skjorter til sin bror.

Håper vi sees snart igjen, gode, vakre Ida mi!
Føler meg ganske heldig som har denne jenta gitt!
Regnværsklem
Anki

3 kommentarer:

 1. Hei Anki
  Spennende eksotiske pakker og supersprek og søt datter du har!
  Skjønner at det må bli litt tomt i huset etter Ida og samboeren dro igjen. Jeg får passe på å nyte dagene mens jeg har Gutta Boys driblende og hoiende rundt hushjørnet! Ja, det striregnet på kampen i dag og til og med noen tordenbrak pisket opp stemingen. Så plutselig skinte sola mot oss og forøvrig vant Store Bergan og minstemann 8-3 over GØIF.
  Det hørtes ut som en deilig middag dere hadde, selv om det ikke ble laks.
  God natt og glad morgendag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Så sprek datter du har!!
  Kjempefine gaver hun hadde med til deg.
  Morsomt å få ting i fra land, som en ikke kan få kjøpt alle andre steder!
  Kjempefint smykke. Blir imponert over hvor flink de er til og utnytte ting, som avispapir til smykke!
  Klem Synnøve

  SvarSlett
 3. så fint å se Ida våres !så artige gaver hun hadde med til deg.Har blitt mest hytta for oss men like artig hver gang å kikke innom bloggen din når vi er hjemom.Blir lite med bilder fra meg no.Men kanskje kommer det noen etterhvert.Men gleden er stor over å se hvor flink du er blitt med kameraet!Ha en knallfin kveld!klem fra Fossahaugen

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)