onsdag 30. mars 2011

Gode, gode mamman min!

Pakke i posten i dag igjen:) (jeg elsker pakker)
Fra mamma i dag igjen!! Så koselig. Gratulerer med nykjøkkenhilsen. En kjempesøt grytevott med oppskrift på Foccacia (må bare lære meg fransk før jeg kan bake dette brødet), nydelig kort og gavekort på vin fra vinmonopolet. Kjempeartig hilsen mamma:) Jeg er så glad i mamman min.
 Gleder meg til mai...
Da skal jeg og mamma på jentetur til Stockholm, for å besøke min gamle svigermor. Tror det blir en kjempefin tur.Har ikke jeg snill mamma kanskje?

7 kommentarer:

 1. Du har en supersnill mor ! Klem Jørgen ;)

  SvarSlett
 2. Så koselig da! Det betyr mye å ha en snill mamma ;)) Takk for koselig hilsen hos meg, det setter jeg stor pris på!

  Koselig blogg du har! Ønsker deg en fin uke videre ;) Klemmer fra Gry

  SvarSlett
 3. Snill mamma du har! Legger meg til som følger jeg:-)

  SvarSlett
 4. No ble jeg glad!Ville så gjerne du skulle få min lille hilsen på fridagen din men var litt sen på posten.Den største glede en kan ha det er å gjøre andre glad!Idag har vi fint vintervær på Rørvik.Fikk kort fra Dar Es Salaam idag ,det gjorde meg glad!Klem fra Mamman din.

  SvarSlett
 5. Og inntil du lærer deg fransk kan du få en SUPERENKEL oppskrift på kjempegod foccacia! Ingen knaing eller elting, ingen utbaking, kjevling eller etterheving! :) Her kommer det:
  1 kg hvetemel, 50 gr gjær (velg selv om du vil bruke fersk gjær eller tørrgjær, 1 og en halv teskje salt og 1 liter lunkent vann. Rør sammen til ei tjukk røre som får heve under plastfolie i ca en halv time. Hell røra i ei langpanne dekket med bakepapir (pizza-ark funker også)og jevn den utover med slikkepott. (Deig-røra skal være litt 'seig' og klissete) Risle god olivenolje over (men ikke overdriv for da blir brødet svampete og fett)og krydre etter smak. Jeg bruker grovkvernet salt og ulike urter som basilikum, oregano og timian, og hvis jeg har oliven, soltørket tomat og/eller fetaost trykker jeg dem litt nedi deigen rundt omkring. Stek midt i ovnen på 250 grader i ca 25 til 30 minutter. Lykke til! :) (Har funnet denne på en blogg engang, husker ikke hvor.) Vennlig hilsen Lille Persille uten blogg :)

  SvarSlett
 6. Så heldig du er som har din snille mor. Koslig å få sånne overraskelser i posten.
  Her har det faktisk vært kjempeflott vær idag, med sol og 5+. så for første gang iår ble det kaffe i balkongkroken.Men det skal skifte og bli regn og blåster til helgen, selvsagt:))
  Ha ei finfin helg, klem sissel

  SvarSlett
 7. Du har vunnit första pris på min bloggtävling med Holmbytorp!
  Trevlig helg!
  Kram Anna

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)