mandag 31. januar 2011

Hvem savner vår, sommer og sol?

Tar du utfordringen, å bringe våren inn til oss bloggere?
Ettersom dette er en interiørblogg, så bør innleggene være noe i ditt hjem og interiør, som kan bringe litt vårstemning inn i våre hjerter!!! Hva enten det er glade farver, blomster eller andre ting som kan bringe oss i vårstemning....

Min mor gav oss dette nøkkelskapet, da vi flyttet inn i "huset i bakken". Når våren nærmer seg forandrer vår yttergang seg fra å bære preg av vinter, til å stråle av hav, sommer og sol...(bilder kommer med våren;)
Venter i spenning på vår fra dere!
Klem Ann Kristin

7 kommentarer:

 1. herlig å se frem mot våren!!
  her er mitt lengter-etter-våren innlegg!
  http://beatehemsborg.blogspot.com/2011/01/motivasjon.html

  nyt kvelden

  klem beate

  SvarSlett
 2. Hihi, ja jeg tror i allefall det meste av det nye designet mitt passer til denne utfordringen, nesten alt handler om vår og glede...Men det er jo ikke direkte interiør da, hvis ikke det gjelder som interiør at mange bloggere bruker postkortene som bilder på veggen. Det var i allefall en koselig utfordring! Jeg vet at det kan komme både kulde og snø innen våren kommer men jeg har nok begynt å lengte litt jeg også. Bra du åpner døren på gløtt for vårstemningen i bloggeland =)

  SvarSlett
 3. Ja, våren lengeter vi etter nå ja!!
  Her er det is og regn om dagen, og svaner sol og fuglekvitter.
  Skal se om jeg har noe her som minner om vår, og kan ta utfordringen din :-)
  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg bor lidt sydligere, end du gør - i Danmark. Vi har stadig frost om natten, men sneen er væk. OG FORÅR ER PÅ VEJ - for jeg havde vasketøj ude på snoren igår! det duftede SKØNT da det kom ind igen om aftenen.

  En forårs hilsen
  Birgitte

  SvarSlett
 5. Hei!! :-) Kommer noen vårinnlegg herfra og etterhvert ja ;-) Ha en koselig kveld! Klem

  SvarSlett
 6. Hei!!
  Vil gjerne ta utfordringen, men vet ikke om jeg får det til. Her er det innflytting i ny hytte som gjelder og alt fokus er der:-)
  klemmer♥

  SvarSlett
 7. her vi er d jo sommer men ettersom naboen vår sa så er di store brøtekantene forsvunnet hjemme og plena vår er blitt grønn.Håper det er sånn når vi er hjemme igjen.våren er noe helt spesielt i vårt land.DEn er bære herlig og håper den blir det for dere alle!

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)