lørdag 1. januar 2011

Godt nyttår alle sammen!

Da skriver vi året 2011...
I år valgte jeg ett nyttårsbord uten pomp og prakt..
Mitt hjemmesnekrede  spisestuebord  er i grunnen finest uten duk...
Som Rema 1000 sier...
"Det enkle er ofte det beste"
Altså ble bordet i år uten duk og sterke farger...
Da husets vertinne gikk inn for det enkle på nyttårsaften i år, valgte hun hverdagservise i hvitt..
Litt blanding av rustikk og fint...
Krystallglass fra Magnor, dessertskåler fra Europris, vannglass fra copenhagen, sølvtøy i opphøyd rose, altså skjønn forening i ekslusivt og litt minde eksklusivt kan man si...
Enkle men dog så søte servietter i sort hvitt...Da min samboer flyttet inn, bringte han med seg all mass av søte små glassflasker, som hver og en har en egen liten historie fra hans slekt bak seg, de to til venstre er nyinnkjøpt på en herlig interiørbutikk i Tønsberg.
Synes disse flaskene gjør seg så godt som bordpynt.
Som sagt i år ble det enkelt. Derfor valgte jeg tørre kvister fra pæretreet i haven.
Ble det ikke lekkert?
i julen har jeg hatt granbarkvister oppi og om sommeren er det fint med markblomster eller roser i forskjellige høyder.(ååå hvor jeg gleder meg til vår, sommer og markblomster)
Vakkert!
(skulle bare ønske, at kameraet mitt kunne vært litt bedre, men snart kommer ett nytt i hus, så da får vi se om det kan gjøre susen)
Mammas gamle sandkakeformer på snøkrystaller...
Ønsker alle ett godt og rikt nyttår, fylt med kjærlighet og fremgang!!!
You made your day!!

4 kommentarer:

 1. Kjempe fint bord!! Helt etter min smak;) Det var en god ide med de små flaskene der - har en samling sånne jeg også - takk for tipset!!:)

  GODT NYTT ÅR!!

  SvarSlett
 2. oisann disse kommentarene er fra bird - ikke fra nissemormor:) men hun har visst ikke logget seg ut! jaja skal sikkert hilse fra henne også - hun er på nyttårskonsert med nissemorfar, mens jeg har vært på årets første skitur. Akkurat nå gleder jeg meg litt til å komme hjem til hverdagen igjen! Ferie er godt, men også litt kjedelig!!:)

  SvarSlett
 3. Hei Ann Kristin. Så utrolig fint og koselig du har det:) Må si meg enig i at det var en god ide med de små flaskene. Tror nok jeg skal ta frem noen selv som er blitt samlet på etter en rekke loppeturer:) Nyttårsklem fra Ragnhild

  SvarSlett

Jeg blir glad om du legger igjen gode, snille komentarer;)