I går var det duket for fest i "Huset i Bakken".
Vi setter stor pris på å stelle til fest med god mat og drikke i gode venners lag. I går var det bacalao på menyen. Jeg vil gjerne dele oppskriften på Bacalao med dere:
2 båter hvitløk grovhakkes
2 løk hakkes
1 rød paprika
1 lite glass sorte oliven deles
evt litt chili, alt dette surres i olivenolje, ha i to bokser knuste hermetiske tomater over dette, krydre med pepper, litt salt og 1 ss sukker
Bakkalaofisken deles i biter, poteter skjæres i skiver
"tomatsaus" legges først i bunnen på en kasterolle, legg så lagvis med fisk, poteter og saus.
Putre under lokk til poteten er ferdig kokt. Nytes med hvitløksbaguetter og rødvin:)
Lykke til med oppskriften.
Ha ei fin ny uke
KLem Anki
Dette har jeg alltid hatt lyst til å prøve, men har ennå ikke begitt meg ut på dette ennå... kanskje jeg skal det allikevel?? Ser jo så godt ut!
SvarSlettUtrolig koselig påskebord under her!!:))
Klem janne:))
Bare innom for å ønske deg en herlig start på uka!
SvarSlettKlem Gitte
Baccalao en av mine favorittretter og min mor lager verdens beste. Jeg kan tenke meg det ble en koselig kveld med så deilig mat og god drikke til :-)
SvarSlettHa en fin søndagskveld!
Klem
Netta
Jeg visste ikke at jeg syntes baccalao var helt fantastisk godt før jeg spiste det for et par uekr siden!!! Men mmmmm det er nydelig!!! Og oppskriften din så ganske lik ut som den vi fikk servert, så regner med det ble knall!!!:)
SvarSlettHei og tusen takk for hyggelig kommentar i anledning dagen vår... Baccalao er sååå godt.
SvarSlettØnsker deg fine vårdager med masse sol...klem